Metaalbewerking: de voordelen van aluminium en RVS opgesomdGM Simons werkt vaak bewust met aluminium en RVS, en dat is niet voor niets. De metalen zijn enorm veelzijdig en geschikt voor langdurig gebruik. Wij zetten de voordelen voor u graag op een rij.

Voordelen van aluminium

Aluminium is licht en toch stevig, dit maakt het praktisch in gebruik. U kan het op verschillende manieren bewerken en het is goed verspaanbaar. Ook andere toepassingen zijn geen probleem. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en houden. Hygiëne ten top dus én erg geschikt voor allerhande sectoren. Temperatuur heeft weinig tot geen invloed op aluminium dus uw onderdelen blijven ten alle tijden goed werken. Ook kunnen er tal van nabehandelingen gekozen worden naargelang de eisen.

Voordelen van RVS

Roestvast staal, ook RVS genoemd, is beter bestand tegen roest dan andere materialen. Het is een krachtig materiaal dat in verschillende vormen en afwerkingen kan geleverd worden. De materiaalsoort kan weerstand bieden tegen de meeste invloeden zoals zuur, gas en het weer. RVS is slijtvast en ontzettend duurzaam, bij goed gebruik gaat het eeuwen mee.

Bent u op zoek naar gereedschappen van hoge kwaliteit?

Gereedschapsmakerij Simons in Hamont draagt precisie hoog in het vaandel. Onze producten en machines maken in allerhande sectoren het verschil. Bekijk alvast ons aanbod matrijzen en gereedschappen hier.

Contacteer ons

Meest recent

 
Uitgebouwd hi-tech machinepark
& hoog gekwalificeerde werknemers
 

ontdek meerContacteer Ons

Meer producten

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​