Uw partner in metaalbewerking

Uw partner in metaalbewerking

Wij zorgen voor uw machinebouw

Bij ons kan u terecht voor het vervaardigen van gereedschappen voor de massaproductie van metalen producten.

Heeft u hoogstaand specialisten- en precisiewerk nodig?

Gereedschapsmakerij Simons bouwt op jaarbasis een groot aantal matrijzen en gereedschappen, vooral voor de automobielsector. Lang niet slecht voor een familiebedrijf uit Hamont-Achel. Want niet iedereen kan zeggen dat er in elke BMW Mini Cooper die van de band rolt, een stukje van zijn bedrijf verwerkt zit.

GM Simons staat klaar om uw product met de hoogste precisie te ontwikkelen

Uitgebreid assortiment machinepark

Ons machinepark bestaat uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines. Waaronder freesmachines, slijpmachines, draaibanken, zaagmachines, draadvonkers, …

Precisie in ons vak is een must

Wij engageren ons met passie in ons vak om steeds opnieuw de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. GM Simons zit dan ook al sinds 1975 in het vak.

​​​​​We zijn actief in verschillende sectoren, onder andere in de petrochemie-, de farmacie- en vooral in de automobielsector.

Bent u actief in de toeleveringssector?

Binnen ons metaalbewerkingsbedrijf richten we ons op de productie van precisieproducten in de toeleveringssector. Ook kap- en plooimatrijzen en volgsnijbuiggereedschappen (matrijzenbouw).

Zo vader, zo zoon

Het is duidelijk dat zowel vader als zoon Simons allebei gepassioneerd bezig zijn met hun bedrijf. Wij zorgen voor uw maatwerk en daardoor krijgen we van elke opdracht enorm veel voldoening.

De uitdaging zit hem vooral in het precisiewerk dat je keer op keer moet leveren. Als je op honderdsten van millimeters werkt, is één tiende heel veel verschil en dat maakt het spannend.

Bent u op zoek naar hoogstaand metaalbewerking en precisie in Vlaanderen?

ontdek onze productenContacteer Ons

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​