Nieuw in ons aanbod: de 5-assige freesmachineVoor precisiewerk heb je machines nodig die keer op keer op betrouwbare wijze presteren en met grote nauwkeurigheid kunnen werken. Onze nieuwe 5-assige freesmachine is zo’n product waarvan je dag op dag de hoogste prestaties van mag verwachten.

Wat is een freesmachine en waarvoor gebruik je het? 

Met een freesmachine kun je verschillende materialen zoals staal, aluminium en kunststof bewerken. Je kan de machine gebruiken om vormen in de materialen te maken. Enkele voorbeelden van toepassingen zijn: sleuven, gaten, eilanden en kamers. 

DMU 85 monoBLOCK

De DMU 85 monoBLOCK is onze 5-assige freesmachine die klaar is voor iedere klus die om precisie vraagt. Dankzij het ergonomisch ontwerp heeft deze machine een compacte voetafdruk van 12 m². Verder heeft de machine een onbeperkte kraanlading tot 1500 kilogram en is het snel en eenvoudig op te zetten dankzij de driepuntsondersteuning. 

Daarnaast beschikt de DMU 85 monoBLOCK over uitgebreide koelmaatregelen met een optioneel precisiepakket. 

De DMU 85 monoBlock is een erg veelzijdige machine die 5-assige bewerkingen tot 2000 kg aankan en complete bewerkingen met frezen. Het toestel heeft daarnaast ook het grootste spindelbereik op de markt met max 10 000 toeren per minuut. Wij van GM Simons hebben een extra zware SK 50 spindel ter beschikking.

40 jaar Simons Machine 2 DMU 85

Benieuwd naar meer van onze machines? 

Op zoek naar een 5-assige freesmachine? 

GM Simons beschikt over freesmachines die met de grootste precisie werken. Zo ben je zeker van een geslaagd eindresultaat.

Bekijk hier onze freesmachines

Meest recent

 
Uitgebouwd hi-tech machinepark
& hoog gekwalificeerde werknemers
 

ontdek meerContacteer Ons

Meer producten

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​