De voordelen van een diepgatboormachineMet een diepgatboormachine kan je diepe gaten boren die verder gaan dan conventionele machines en gereedschappen zoals spiraalboren. Het is een proces waarbij er een lang snijgereedschap gebruikt wordt bij het boren van gaten. Wij sommen de voordelen voor je op.

De voordelen van een diepgatboormachine

1. Hoge nauwkeurigheid

Diepgatboren is heel belangrijk in de matrijzenbouw, omdat men heel stabiel en nauwkeurig kan boren. Dat komt doordat de diepgatboormachines een bril gebruiken om de boor te ondersteunen. En dit elke 300 tot 500 mm.

2. Hoge productiviteit

De productiviteit is zeer hoog bij deze toestellen. Deze machine maakt gebruik van een CNC-besturingssysteem. De machine heeft een snelheidsverandering en daarnaast ook nog andere ondersteunende automatiseringsfuncties.

3. Eenvoudig in gebruik

Een diepgatboormachine is relatief makkelijk te gebruiken. Wanneer je eenmaal weet hoe het toestel werkt, kan je er heel vlot mee werken.  

Ben jij op zoek naar een diepgatboormachine voor je volgend project?

Gereedschapsmakerij Simons in Hamont draagt precisie hoog in het vaandel. Onze producten en machines maken in allerhande sectoren het verschil. Bekijk alvast ons aanbod matrijzen en gereedschappen hier.

Contacteer ons

Meest recent

 
Uitgebouwd hi-tech machinepark
& hoog gekwalificeerde werknemers
 

ontdek meerContacteer Ons

Meer producten

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​