Ontdek de kunst van precisie in de matrijzenbouw bij Gereedschapsmakerij Simons


Bij Gereedschapsmakerij Simons hebben we al meer dan 45 jaar ervaring in de precisieproductie van matrijzen en gereedschappen. Ons familiebedrijf uit Hamont-Achel levert hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We zijn actief in verschillende sectoren zoals de petrochemie-, farmacie- en vooral in de automobielsector.

Ons machinepark bestaat uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines, zoals diepgatboormachines, freesmachines, slijpmachines, draadvonkers, draaibanken, meetbanken, en diverse andere machines waaronder een Meba zaagmachine en Hänel lift. We beschikken over hooggekwalificeerde werknemers en bij Gereedschapsmakerij Simons staat precisie hoog in het vaandel. We streven naar perfectie en klanttevredenheid.

De kunst van precisie in de matrijzenbouw

Bij Gereedschapsmakerij Simons draait alles om precisie. Onze matrijzen en gereedschappen worden gebruikt voor massaproductie van metalen producten. Onze core-business is de productie van precisieproducten in de toeleveringssector. We zijn gespecialiseerd in de matrijzenbouw en vervaardigen kap- en plooimatrijzen en volgsnijbuiggereedschappen.


Ons hi-tech machinepark en onze hooggekwalificeerde medewerkers, die zich met passie inzetten voor ons vak, maken het mogelijk om steeds opnieuw de hoogste kwaliteit te leveren. Onze precisieproducten zijn van cruciaal belang voor verschillende sectoren en bedrijven die massaproductie van metalen producten uitvoeren. We werken dan ook graag samen met klanten om aan hun specifieke wensen te voldoen.

Ontdek onze diensten

We kunnen u helpen bij het vervaardigen van precisieproducten voor verschillende industrieën, waaronder de automobielsector, petrochemische als ook de farmaceutische industrie. We werken aan de hand van uw specifieke wensen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Contactgegevens

Wilt u graag meer weten over onze diensten in de matrijzenbouw of heeft u nog vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op +32 11 44 03 90 of stuur ons een e-mail naar info@gm-simons.be. Neem ook gerust een kijkje op onze website: https://www.gm-simons.be voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten.

Ontdek de kunst van precisie in de matrijzenbouw bij Gereedschapsmakerij Simons. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw precisieproductiebehoeften.

GM Simons | Precisie Producten | GM Simons | Gereedschapsmakerij

GM Simons | Precisie Producten | GM Simons | Gereedschapsmakerij

Gereedschapsmakerij draagt precisie hoog in het vaandel. Onze precisieproducten maken in verschillende sectoren het verschil.

ONTDEK MEER

Meest recent

 
Uitgebouwd hi-tech machinepark
& hoog gekwalificeerde werknemers
 

ontdek meerContacteer Ons

Meer producten

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.​​​​​​​